Nový Tchibo obchod v košickom Auparku

10.11.2011 Košice

Košice, 10. novembra 2011 – Sieť úspešných Tchibo obchodov sa opäť rozrástla, aby potešila ďalších zákazníkov na východnom Slovensku. Spoločnosť Tchibo dnes otvorila v priestoroch novootvoreného košického obchodného centra Aupark ďalší Tchibo obchod. Celkovo už siedmy obchod na Slovensku je postavený na úspešnom medzinárodnom koncepte 3 v 1, spájajúci kávové občerstvenie, predaj kávového sortimentu a spotrebného tovaru v podobe aktuálnych Tchibo kolekcií výrobkov vo výbornom pomere kvality a ceny. Spoločnosť Tchibo sa snaží stále viac priblížiť zákazníkom a tým zároveň upevňuje svoju pozíciu na kávovom trhu aj rolu významnej maloobchodnej firmy. Viac informácií nájdete na stránke www.tchibo.sk.
„Základom úspechu spoločnosti Tchibo je predovšetkým to ,že prinášame stále nové dôvody, prečo stojí za to sa u nás zastaviť. Naši zákazníci si obľúbili nielen prémiovú kávu Tchibo na doma, ale stále viac prichádzajú do Tchibo obchodov na šálku profesionálne pripravenej kávovej špeciality alebo sa potešiť týždenne novými kolekciami výrobkov“, povedal pri slávnostnom otvorení nového Tchibo obchodu v Košiciach Jan Suchánek, riaditeľ obchodov spoločnosti Tchibo. „Prvý Tchibo obchod v Košiciach sme otvárali ešte v roku 2008 a keďže záujem a obľúbenosť u slovenských zákazníkov sa neustále zvyšuje, expanzii pokračujeme aj v roku 2011 a naše brány otvárame v novootvorenom obchodnom centre Aupark Košice. Spoločnosť Tchibo v roku 2012 plánuje svoju obchodnú sieť naďalej rozširovať do ďalších slovenských miest.
 
Objavte svet Tchibo!
Tchibo kaviareň: príjemné miesto na posedenie nad šálkou lahodnej kávy a koláčikom
Od roku 1955 spoločnosť Tchibo prostredníctvom unikátnych kaviarní umiestnených priamo v obchode svojim zákazníkom umožňuje, aby ochutnali Tchibo kávu skôr, než si zakúpia celé balenie na doma. Kaviareň Tchibo vo svojej ponuke aktuálne zahŕňa množstvo kávových špecialít a zákuskov a stala sa miestom priateľských posedení v útulnej, kávou prevoňanej atmosfére.

Káva Tchibo: V Tchibo obchode nakúpite čerstvo praženú zrnkovú kávu Tchibo Exclusive Origins, ktorú vám špeciálne školený personál pripraví presne tak, aby ste si jej chuť dokonale vychutnali presne tým spôsobom, aký máte najradšej. Okrem šiestich druhov kávy Tchibo Exclusive Origins tu kúpite tiež minuloročnú kávovú novinku Espresso Sizilianer Art a Mailänder Art v špeciálnych 500 gramových baleniach pre zachovanie chuti a čerstvosti kávy. A ak patríte k milovníkom rýchlych a praktických riešení, iste podľahnete kúzlu profesionálneho domáceho kávovaru Tchibo Cafissimo, dostupného v rôznych farebných dizajnoch práve v Tchibo obchodoch. Tchibo vie o káve jednoducho všetko!

Spotrebný tovar Tchibo: V Tchibo obchodoch je stále niečo nové, a tak tu zákazníci vždy spoľahlivo nájdu skvelú inšpiráciu popri svojich každodenných nákupoch. Predaj je založený na myšlienke „Tchibo. Dať to najlepšie“. Každý týždeň je uvedená nová kolekcia asi 30tich výrobkov zameraných na rôzne témy od domácnosti, kuchyne cez módu, šport, elektroniku, hračky, šperky až po záhradu. Kolekcie sú limitované a vždy sa predávajú len do vypredania zásob.

Ďalšie zaujímavé informácie:
Tchibo je jedným z najväčších medzinárodne pôsobiacich maloobchodných predajcov a štvrtým najväčším výrobcom kávy na svete. Tchibo je vedúcou firmou na trhu kávy na mnohých európskych trhoch a je obľúbené aj pre svoje kvalitné výrobky s nápaditými detailmi za skvelé ceny. TCHIBO SLOVENSKO spol. s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a ponúka kávu v segmente praženej ako aj instantnej kávy známych značiek Tchibo, Eduscho a Davidoff Café. Káva spoločnosti Tchibo je dnes zastúpená na všetkých úsekoch trhu s praženou a instantnou kávou a zaujíma významné postavenie na tuzemskom kávovom trhu. Celý sortiment spoločnosti Tchibo vrátane kávy a kolekcií spotrebného tovaru nájdete v Tchibo obchodoch, ktoré sa na Slovensku nachádzajú v bratislavských nákupných centrách Avion Shopping Park, Eurovea, Aupark a Polus, ďalej v žilinskom Auparku, v obchodnej galérii Optima v Košiciach a najnovšie aj v košickom nákupnom centre Aupark. Zoznam predajných miest je umiestnený aj na stránke www.tchibo.sk.

Predaj spotrebného tovaru je založený na myšlienke týždenne novej inšpirácie na stále novú tému s mottom „Tchibo. Dať to najlepšie“. Každý týždeň je uvedená nová kolekcia asi 30tich výrobkov vo výbornom pomere ceny a kvality. Kolekcie sú limitované a predávajú sa vždy len do vypredania zásob alebo obmedzenú dobu. Popri týchto týždenne nových limitovaných kolekciách nedávno Tchibo uviedlo aj dizajnovú kolekciu výrobkov pre kávový pôžitok, ktorá je spolu s kávou súčasťou stálej ponuky siete Tchibo obchodov. Spotrebný tovar spoločnosti Tchibo navrhuje tím, zložený z odborníkov z oblasti vývoja, kvality a obchodu. Kvalita a dizajn hrá vo firme Tchibo stále väčšiu úlohu. Už niekoľko rokov navrhuje Tchibo technické výrobky v spolupráci s talianskym Istituto Europeo di Design a uvádza exkluzívne kolekcie výrobkov, navrhnutých uznávanými dizajnérmi Sirom Terencom Conranom a jeho synom Sebastianom. Tchibo sa taktiež dlhodobo angažuje v iniciatíve „Cotton made in Africa“, zameranej na dlhodobé zlepšenie životnej úrovne konkrétnych afrických malopestovateľov aj na ochranu životného prostredia. Od septembra 2009 zaraďuje Tchibo oblečenie so symbolom „Perfect Fit“ - jednotlivé veľkosti s dokonale sediacimi strihmi miesto obvyklých „dvojveľkostí“. Tchibo rovnako spolupracuje so samotnými zákazníkmi, ktorí prispievajú svojimi námetmi na nové výrobky prostredníctvom platformy www.tchibo-ideas.de. Zaujímavé výrobky, vzniknuté v tejto spolupráci, sa už dostávajú do predajnej siete.

Eva Kotýnková
Public Relations Manager
 

Vyberte región